ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

ΠΤΩΜΑ - ΑΘΗΕΝΟΥ: Πώς δολοφόνησαν τη γυναίκα; Η νεκροτομή και οι εξετάσεις για την ταυτότητα

ΠΤΩΜΑ - ΑΘΗΕΝΟΥ: Πώς δολοφόνησαν τη γυναίκα; Η νεκροτομή και οι εξετάσεις για την ταυτότητα

Διακόπηκε και θα συνεχιστεί την Παρασκευή 26/3 (μιας και αύριο είναι αργία) η νεκροτομή στη σορό γυναίκας που εντοπίστηκε το πρωί της Τρίτης 23/3 σε χωράφι στην Αθηένου.

Η διαδικασία ήταν πολύωρη, ωστόσο λόγω της μουμιοποίησης της σορού δεν κατέστη δυνατό να ολοκληρωθεί σήμερα Τετάρτη καθώς απομένουν κι άλλα βήματα να γίνουν για να εξαχθούν τα σωστά συμπεράσματα και να ταυτοποιηθεί παράλληλα και το θύμα, που όπως αναφέραμε έχει δολοφονηθεί πριν από 5-6 μήνες και φαίνεται ότι είχαν κρύψει τη σορό σε υπόνομο στην περιοχή της Αγλαντζιάς.

Σχετικά με τη διαδικασία αναφέρθηκε και ο Χρίστους Αντρέου μιλώντας στο ΚΥΠΕ: «Ακόμα δυστυχώς δεν έχει ταυτοποιηθεί (η σορός της γυναίκας). Ευελπιστούμε ότι μετά τη νενομισμένη νεκροτομή τα αποτελέσματα της θα μας καταδείξουν τα ακριβή αίτια του θανάτου. Οι εξετάσεις συνεχίζονται με εντατικούς ρυθμούς για να εξακριβωθούν οι ακριβείς συνθήκες που έχει διαπραχθεί το συγκεκριμένο αδίκημα και να εντοπίσουμε την ταυτότητα του θύματος»

Ανέφερε, επίσης, ότι έχουν γίνει έρευνες σε αρκετά σημεία, κυρίως στην περιοχή Λευκωσίας.

«Έχουν εξασφαλιστεί διάφορα τεκμήρια, τα οποία έχουν παραληφθεί για επιστημονικές εξετάσεις. Περισυλλέγουμε μαρτυρία για να διακριβωθεί ακριβώς τι έχει συμβεί και να αποκρυσταλλωθεί μια εικόνα όσον αφορά τα γεγονότα. Ήταν σε προχωρημένη αποσύνθεση το θύμα, σε κατάσταση μουμιοποίησης είναι δύσκολο ακόμα και για τους ανθρωπολόγους και τους ιατροδικαστές που έκαναν αυτοψία στην σκηνή, ακόμα να καθορίσουν και το φύλο του θύματος», κατέληξε.

Όπως είχε ανακοινώσει χθες η Αστυνομία, το πτώμα εντοπίστηκε το πρωί της Τρίτης σε χωράφι, εντός της νεκρής ζώνης, μετά από αξιολόγηση πληροφοριών που λήφθηκαν στην Αστυνομία. Μετά τον εντοπισμό, η σκηνή αποκλείστηκε για να διενεργηθούν επιτόπιες εξετάσεις, ενώ κλήθηκαν για αυτοψία ιατροδικαστές και ανθρωπολόγος.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Βία στην οικογένεια, σεξουαλική κακοποίηση ανηλίκων και υποθέσεις που συγκλονίζουν - «Τα παιδιά μας και τα μάτια μας»

Ξεπέρασε το επιτρεπτό όριο η σκόνη: Ο λόγος που «προτιμά» τη χώρα μας – «Αυξομειώσεις μέχρι τη Δευτέρα»

Πράξη ανθρωπιάς από Κύπριο: Νοικιάζει αφιλοκερδώς την οικία του σε μητέρα μονογονιό 5 ανήλικων παιδιών

Νέο θρίλερ με τον φαντάρο που βρέθηκε νεκρός στη Ρω το 2018 - «Τον δολοφόνησαν»

Νέο θρίλερ με τον φαντάρο που βρέθηκε νεκρός στη Ρω το 2018 - «Τον δολοφόνησαν»

Τατιάνα Μπλάτνικ: Οι σόλο εμφανίσεις που δεν υποψίασαν κανέναν για τον χωρισμό από τον Νικόλαο



Ο ΥΠΕΞ του Ιράν υποβαθμίζει το πλήγμα στην Ισφαχάν - Δεν το αποδίδει στο Ισραήλ

Ο ΥΠΕΞ του Ιράν υποβαθμίζει το πλήγμα στην Ισφαχάν - Δεν το αποδίδει στο Ισραήλ

Ο ιρανός υπουργός Εξωτερικών Χοσεΐν Αμίρ Αμπντολαχιάν υποβάθμισε το πλήγμα στην Ισφαχάν, παρομοιάζοντας τα μέσα που χρησιμοποιήθηκαν με «παιδικά παιχνίδια», ενώ δεν επέρριψε ευθύνη στο Ισραήλ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top