ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Έκκληση Αστυνομίας για συνδρομή κοινού στον εντοπισμό οδηγού που εγκατέλειψε την σκηνή ατυχήματος

Έκκληση Αστυνομίας για συνδρομή κοινού στον εντοπισμό οδηγού που εγκατέλειψε την σκηνή ατυχήματος

Η Αστυνομία καλεί το κοινό να βοηθήσει στον εντοπισμό του οδηγού που εγκατέλειψε την σκηνή, αφού παρέσυρε δύο 14χρονους, χτες το βράδυ στην Πάφο.


Σε δηλώσεις του ο Βοηθός Αστυνομικός Διευθυντής Πάφου, Νίκος Τσαπής, ανέφερε πως από τις μέχρι στιγμής εξετάσεις φαίνεται ότι το αυτοκίνητο που οδηγούσε ο άγνωστος οδηγός είναι μάρκας Οpel, χρώματος γαλάζιου και καλείται το κοινό εάν γνωρίζει οτιδήποτε να ενημερώσει σχετικά την Αστυνομία.

Αναφερόμενος στο Τροχαίο ο κ. Τσαπής σημείωσε, πως περίπου 20:00 χτες το βράδυ αυτοκίνητο που οδηγούσε άγνωστος, μέχρι στιγμής, οδηγός στο δρόμο Κάτω Περβολιών προς την συνοικία Μουττάλου, κτύπησε και τραυμάτισε δύο ανήλικους ηλικίας 14 χρόνων. 

Ο οδηγός του αυτοκινήτου συνέχισε την πορεία του και εγκατέλειψε την σκηνή της σύγκρουσης, ενώ οι δύο 14χρονοι διακομίσθηκαν με ασθενοφόρο στο ΓΝ Πάφου. 

Ο ένας από τους δύο ανήλικους τραυματίστηκε σοβαρά στην λεκάνη, στο πόδι και στο θώρακα και παραμένει για νοσηλεία στο Γενικό Νοσοκομείο Πάφου, ενώ ο δεύτερος αφού έτυχε της σχετικής περίθαλψης απολύθηκε, κατέληξε ο κ. Τσαπής . 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Βουλή: Ζητά συγκεκριμένες ενέργειες από Κυβέρνηση και ΕΕ για το μεταναστευτικό

Βουλή: Ζητά συγκεκριμένες ενέργειες από Κυβέρνηση και ΕΕ για το μεταναστευτικό

Συγκεκριμένες ενέργειες για το μεταναστευτικό ζητά από την Κυβέρνηση και την Ευρωπαϊκή 'Ενωση η Ολομέλεια της Βουλής που συζήτησε την Πέμπτη το θέμα και ενέκρινε ψήφισμα με 16 ψήφους υπέρ και 10 εναντίον. Το ψήφισμα κατατέθηκε από τον ΔΗΣΥ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top