ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

ΠΤΩΜΑ - ΑΘΗΕΝΟΥ: Ψάχνουν και στα ελλείποντα πρόσωπα για τη νεκρή γυναίκα - Άνακρίνονται άλλοι δύο ύποπτοι- Λύνεται το παζλ

ΠΤΩΜΑ - ΑΘΗΕΝΟΥ: Ψάχνουν και στα ελλείποντα πρόσωπα για τη νεκρή γυναίκα - Άνακρίνονται άλλοι δύο ύποπτοι- Λύνεται το παζλ

Την έκδοση δύο ενταλμάτων σύλληψης – όπως προαναγγείλαμε σε προηγούμενο δημοσίευμα – θα ζητήσει η Αστυνομία σχετικά με την ανεύρεση πτώματος γυναίκας σε κατάσταση μουμιοποιήσης εντός γεωργικού τεμαχίου μεταξύ Αθηένου – Λουρουτζίνας.

Οι διωκτικές αρχές διερευνούν υπόθεση φόνου εκ προμελέτης που όπως όλα δείχνουν διεπράχθη στην επαρχία Λευκωσίας και πολύ αργότερα το πτώμα μεταφέρθηκε, σε αγροτική περιοχή στην Αθηένου.

Από τις εξετάσεις που διενεργήθηκαν προέκυψε μαρτυρία εναντίον 32χρονου. Ο 32χρονος συνελήφθη το μεσημέρι της Τρίτης 23/3 δυνάμει δικαστικού εντάλματος σύλληψης και τέθηκε υπό κράτηση για διευκόλυνση των ανακρίσεων, ωστόσο μέχρι αυτή την ώρα αρνείται ανάμιξη στην υπόθεση και προβάλλει κάποιους ισχυρισμούς.

Ωστόσο φαίνεται πως οι έρευνες της Αστυνομίας είναι σε προχωρημένο στάδιο και το βράδυ της Τρίτης 23/3 μεταφέρθηκε στα γραφεία του ΤΑΕ Λευκωσίας, δύο αλλοδαποί οι οποίοι και ανακρίνονται και αναμένεται αύριο, αφού εκδοθούν τα εντάλματα σύλληψης, να οδηγηθεί ενώπιον του Επ. Δικαστηρίου Λευκωσίας.

Πρόκειται όπως εκτιμούν οι Αρχές για συνεργούς του 32χρονου μετά την διάπραξη του φόνου και τα άτομα που πιθανόν να βοήθησαν τον φερόμενο δράστη ώστε να κρύψει τη σορό της άτυχης γυναίκας, αρχικά όπως εκτιμάται, σε υπόνομο στην περιοχή της Αγλαντζιάς.

Δεν υπάρχει για την ώρα πληροφορία γύρω από την ταυτότητα του θύματος και η Αστυνομία εξετάζει αν πρόκειται για γυναίκα που είχε δηλωθεί ως ελλείπον πρόσωπο τους τελευταίους 5-6 μήνες. Στο συγκεκριμένο χρονικό διάστημα έχουν «εξαφανιστεί» τρεις γυναίκες σύμφωνα με τα στοιχεία της Δύναμης.

Στο παζλ, που σιγα-σιγά λύνεται, λείπουν μερικά κομμάτια τα οποία εκτιμούν οι Αρχές ότι είναι θέμα ωρών να συμπληρωθούν

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Μέχρι πότε θα μας «πνίγει» η σκόνη - Δείτε ζωντανά την εξέλιξη του καιρού

Χειροπέδες σε 31χρονο για έκρηξη σε υποστατικό στον Πρωταρά

Πασχαλινά αυγά από «χρυσάφι» - Γιατί ανεβαίνουν οι τιμές του κακάο; Οι λόγοι, το ποσοστό και η νόσος του μαύρου λοβού

Δρόμος Πάφου-Πόλης: Έμεινε στα χαρτιά η ολοκλήρωση της Α’ φάσης λόγω καθυστερήσεων - Εν αναμονή αποφάσεων

Εκλογές 2024: Τα μηνύματα του εκλογικού σώματος και η χαλαρή ψήφος



LIVE: Παγκόσμια ανησυχία - Το Ισραήλ χτύπησε αεροπορική βάση στο Ιράν - Οι πυρηνικές εγκαταστάσεις είναι ασφαλείς

LIVE: Παγκόσμια ανησυχία - Το Ισραήλ χτύπησε αεροπορική βάση στο Ιράν - Οι πυρηνικές εγκαταστάσεις είναι ασφαλείς

Ισραηλινός πύραυλος έπληξε το Ιράν, δήλωσαν δύο Αμερικανοί αξιωματούχοι στο CBS News. Τα ιρανικά κρατικά μέσα ενημέρωσης αναφέρουν ότι οι πτήσεις έχουν ανασταλεί πάνω από πολλές πόλεις, σύμφωνα με το Associated Press. Το ThemaOnline σας μεταφέρει τις εξελίξεις 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top