ΠΑΡΑ-THEMA

Δρ. Καραγιάννης: Απαντά στις πληροφορίες για ‘στοπ’ των επιδημιολόγων στα ΜΜΕ – «Αν υπάρχει κάποιος που βγαίνει καθημερινά είμαι εγώ»

Δρ. Καραγιάννης: Απαντά στις πληροφορίες για ‘στοπ’ των επιδημιολόγων στα ΜΜΕ – «Αν υπάρχει κάποιος που βγαίνει καθημερινά είμαι εγώ»

Για τις πληροφορίες που κυκλοφόρησαν τις προηγούμενες μέρες, πως ζητήθηκε από τους επιδημιολόγους να περιορίσουν της εμφανίσεις τους στα ΜΜΕ, μίλησε στο ThemaOnline, ο καθηγητής μοριακής ιολογίας και μέλος της επιστημονικής ομάδας Δρ. Πέτρος Καραγιάννης.

Συγκεκριμένα ο κύριος Καραγιάννης, δήλωσε στην ιστοσελίδα μας πως δεν τέθηκε σε συζήτηση τέτοιο θέμα, τουλάχιστον όσον αφορά το πρόσωπο του.

Την ίδια ώρα ανέφερε πως σε επικοινωνία που είχε με τον Δρ. Κωνσταντίνο Τσιούτη, για διάφορα θέματα που αφορούν την πανδημία, δεν συζήτησαν αυτό το ενδεχόμενο.

«Αν υπάρχει κάποιος που βγαίνει καθημερινά είμαι εγώ και δεν μου είπε κανένας να σταματήσω», είπε χαρακτηριστικά.

Υπενθυμίζουμε πως οι συγκεκριμένες πληροφορίες ήθελαν συστάσεις από την Προεδρία, προς τους επιδημιολόγους να περιορίσουν τις εμφανίσεις τους στις διάφορες εκπομπές.

Το συγκεκριμένο ζήτημα προέκυψε με την «πολυφωνία» καθώς και για τις απόψεις που εκφράζουν τα μέλη της συμβουλευτικής-επιστημονικής ομάδας του Υπουργείου Υγείας, με στόχο να μην μπερδεύουν τον κόσμο. 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Συμπλοκή νεαρών στην Λευκωσία: Στο νοσοκομείο τρεις τραυματίες - Διερευνά τους ισχυρισμούς τους η Αστυνομία

Εξήγγειλε και επίσημα την υποψηφιότητα του Τορναρίτη για τη δημαρχία Λευκωσίας ο ΔΗΣΥ: «Ο Νίκος την αγαπάει πραγματικά και την πονάει αυτή την πόλη»

Στο νοσοκομείο 19χρονος - Έχασε τον έλεγχο της μοτοσικλέτας του και προσέκρουσε σε πάσσαλο

Ξεπέρασε το επιτρεπτό όριο η σκόνη: Ο λόγος που «προτιμά» τη χώρα μας – «Αυξομειώσεις μέχρι τη Δευτέρα»

Πράξη ανθρωπιάς από Κύπριο: Νοικιάζει αφιλοκερδώς την οικία του σε μητέρα μονογονιό 5 ανήλικων παιδιών



Αυτός διορίστηκε ειδικός σύμβουλος του ΠτΔ για θέματα εκπαίδευσης

Αυτός διορίστηκε ειδικός σύμβουλος του ΠτΔ για θέματα εκπαίδευσης

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης με απόφασή του διόρισε τον Γεώργιο Σκαλιά ως Ειδικό του Σύμβουλο για θέματα Εκπαίδευσης. Ο διορισμός του είναι άνευ απολαβών και δεν περιλαμβάνει οποιεσδήποτε εκτελεστικές αρμοδιότητες και εξουσίες.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top