ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ

Σ. Κυριακίδου: Μόνο με κοινή προσέγγιση θα επιστρέψουμε με ασφάλεια στην ελεύθερη διακίνηση

Σ. Κυριακίδου: Μόνο με κοινή προσέγγιση θα επιστρέψουμε με ασφάλεια στην ελεύθερη διακίνηση

«Μόνο μέσω μιας κοινής προσέγγισης μπορούμε να επιστρέψουμε με ασφάλεια στην πλήρη ελεύθερη διακίνηση», δήλωσε σήμερα μιλώντας στο ΚΥΠΕ, η αρμόδια για θέματα υγείας Επίτροπος Στέλλα Κυριακίδου, με αφορμή την παρουσίαση του ψηφιακού πράσινου πιστοποιητικού από την Κομισιόν.


Συγκεκριμένα, η Επίτροπος δήλωσε στο ΚΥΠΕ ότι «σήμερα προτείνουμε μια συνολική, συνεκτική και βιώσιμη προσέγγιση για να φτάσουμε σταδιακά στην επανεκκίνηση της οικονομίας και της κοινωνίας στην ΕΕ». 

Η Επιτροπή, είπε, «ανέπτυξε ένα ολοκληρωμένο κοινό πακέτο μέτρων, μια κοινή προσέγγιση συντονισμού στην ΕΕ που θα μας οδηγήσει στην επίτευξη του κοινού μας στόχου για μια ασφαλή και βιώσιμη επιστροφή στην κανονικότητα».

«Η κατάσταση με την πανδημία στην Ευρώπη εξακολουθεί να απαιτεί αποφασιστική δράση και η εμπιστοσύνη των πολιτών στις αποφάσεις που λαμβάνονται είναι κύριας σημασίας», πρόσθεσε.

«Μόνο μέσω μιας κοινής προσέγγισης μπορούμε να επιστρέψουμε με ασφάλεια στην πλήρη ελεύθερη διακίνηση στην Ευρωπαϊκή Ένωση, με βάση διαφανή μέτρα και πλήρη αμοιβαία εμπιστοσύνη», επισήμανε η κ. Κυριακίδου.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Αντίποινα στο Ιράν αποφάσισε το Ισραήλ, κλειστά χαρτιά για το χρόνο επίθεσης

Αντίποινα στο Ιράν αποφάσισε το Ισραήλ, κλειστά χαρτιά για το χρόνο επίθεσης

Καζάνει που «βράζει» είναι η Μέση Ανατολή, μετά την επίθεση του Ιράν στο Ισραήλ σε αντίποινα για το φονικό χτύπημα του δεύτερου στο ιρανικό προξενείο στη Συρία. Ο ισραηλινός πρωθυπουργός, Μπενιαμίν Νετανιάχου, έχει δεσμευτεί να απαντήσει στην Τεχεράνη και σταθμίζει τις επιλογές του για το τι θα κάνει. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top