ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ο ΥΠΕΣ διαβεβαίωσε τον Ευρωαγροτικό για απρόσκοπτη πρόσβαση γεωργών στη νεκρή ζώνη

Ο ΥΠΕΣ διαβεβαίωσε τον Ευρωαγροτικό για απρόσκοπτη πρόσβαση γεωργών στη νεκρή ζώνη

Τη διαβεβαίωση ότι θα παρέχεται απρόσκοπτη πρόσβαση στους γεωργούς που καλλιεργούν στην νεκρή ζώνη της περιοχής που τοποθετήθηκε συρματόπλεγμα για ανακοπή της εισόδου λαθρομεταναστών από τα κατεχόμενα στα ελεύθερα εδάφη, έλαβε από τον Υπουργό Εσωτερικών Νίκο Νουρή, ο Ευρωαγροτικός.

Σε σημερινή ανακοίνωση, ο Ευρωαγροτικός αναφέρει ότι δεν ήταν δυνατό να συμμετάσχει «σε μια προεκλογική εκδήλωση των 50 ατόμων που οργανώθηκε από συγκεκριμένο πολιτικό κόμμα», προσθέτοντας ότι «η μεθοδευμένη διοχέτευση Ισλαμιστών Μουσουλμάνων, από τους Τούρκους, στις ελεύθερες περιοχές δεν μπορεί να συνεχιστεί, αφού υπάρχουν σοβαροί κίνδυνοι εάν αυτή ροή συνεχιστεί για 5 χρόνια, να υπάρξει αλλαγή του δημογραφικού χαρακτήρα της Κύπρου με απρόβλεπτες συνέπειες για τον Ελληνισμό και το Χριστιανισμό της Κύπρου».
 
Επιπλέον, ο Ευρωαγροτικός αναφέρει ότι ο Υπουργός Εσωτερικών ενημέρωσε το κίνημα ότι 37 λαθρομετανάστες, κατά μέσο όρο, εισέρχονται καθημερινά στις ελεύθερες περιοχές, ιδιαίτερα από τη συγκεκριμένη περιοχή και ότι στην περιοχή δρα κύκλωμα διακίνησης λαθρομεταναστών, τόσο από τη κατεχόμενη Κύπρο όσο και από τις ελεύθερες περιοχές.  

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Πάσχα 2024: Πότε κλείνουν τα σχολεία - Τι ισχύει για τα κοινοτικά νηπιαγωγεία

Επεκτείνεται το Pame express: Αυτοί οι χώροι εξετάζονται σε Λεμεσό και Λάρνακα - Τι γίνεται με τις στάσεις στα ορεινά

Εντοπίστηκε πτώμα σε βραχώδη περιοχή - Βρισκόταν σε κατάσταση αποσύνθεσης

Αυξημένες συγκεντρώσεις σκόνης στην ατμόσφαιρα - Δείτε ζωντανά την εξέλιξη του καιρού

Εβελίνα Σκίτσκο: Είναι ερωτευμένη και μόλις μας έδειξε τον σύντροφο της



Κυπριακό: Προσπάθεια άρσης του αδιεξόδου - Σε Βερολίνο-Παρίσι και Βρυξέλλες η Ολγκίν

Κυπριακό: Προσπάθεια άρσης του αδιεξόδου - Σε Βερολίνο-Παρίσι και Βρυξέλλες η Ολγκίν

Στα βαθιά εισέρχεται το Κυπριακό, ενώ καθοριστικό θα είναι το επόμενο διάστημα μέχρι το τέλος Μαΐου. Η Μαρία Ανχέλα Ολγκίν ετοιμάζει βαλίτσες για μια σειρά από επισκέψεις σε χώρες της Ευρώπης, ξεκινώντας από το Βερολίνο ενώ στη συνέχεια θα μεταβεί σε Παρίσι και Βρυξέλλες, με στόχο να διερευνήσει το ενδεχόμενο εάν η Ευρωπαϊκή Ένωση μπορεί να συνεισφέρει στην προσπάθεια που καταβάλλουν τα ΗΕ, για επανέναρξη των διαπραγματεύσεων στο κυπριακό.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top