LIKE ONLINE

Η ''Φάρμα'' έκανε πρεμιέρα: Τα πρώτα λόγια του Σάκη Τανιμανίδη

Η ''Φάρμα'' έκανε πρεμιέρα: Τα πρώτα λόγια του Σάκη Τανιμανίδη

Στη έναρξη του ριάλιτι περιπέτειας είδαμε τον παρουσιαστή, Σάκη Τανιμανίδη, να υποδέχεται τους τηλεθεατές στο σπίτι αλλά και να τους ξεναγεί στα υπόλοιπα μέρη της Φάρμας.

«Αυτή είναι η Φάρμα. Εδώ για τους επόμενους τρεις μήνες οι παίκτες θα ζήσουν μια από τις πιο ξεχωριστές εμπειρίες της ζωής τους. Σε αυτό το σπίτι δεν θα βρουν τίποτα από αυτό που έχουν συνηθίσει. Θα πρέπει καθημερινά να κάνουν εργασίες για να το συντηρούν, αλλά και για να βελτιώνουν τις συνθήκες διαβίωσης τους.

Οι προμήθειες στη Φάρμα είναι λιγοστές. Για να εξασφαλίσουν οι παίκτες περισσότερο φαγητό, θα πρέπει να καλλιεργήσουν τη γη και να τη φυλάξουν από εισβολείς.
Εδώ είναι αχυρώνας. Σε αυτόν οι αγρότες θα αγωνιστούν σε παιχνίδια μυαλού, δύναμης και αντοχής για να κερδίσουν την πολυπόθητη ασυλία, να διεκδικήσουν την ασυλία και την παραμονή τους στο παιχνίδι.

Ο παίκτης που θα ξεπεράσει τον ίδιο του τον εαυτό θα κέρδισε το έπαθλο των 50.00 ευρώ και ένα αυτοκίνητο αξίας 25.000 ευρώ», είπε ο Σάκης Τανιμανίδης.

Δείτε στο βίντεο την έναρξη της «Φάρμας»:

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Ένταξη του Κοσόβου στο Συμβούλιο της Ευρώπης: Ανοίγει ο ασκός του Αιόλου - Ο ρόλος της Ντόρας Μπακογιάννη

Ένταξη του Κοσόβου στο Συμβούλιο της Ευρώπης: Ανοίγει ο ασκός του Αιόλου - Ο ρόλος της Ντόρας Μπακογιάννη

Με εισήγηση της Ντόρας Μπακογιάννη ως επικεφαλής της ελληνικής αντιπροσωπείας εγκρίθηκε κατά πλειοψηφία από την ολομέλεια της Κοινοβουλευτικής Συνέλευσης του Συμβουλίου της Ευρώπης, για το θέμα της ένταξης του Κοσόβου στο Συμβούλιο της Ευρώπης.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top