ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Όλα στον ‘πάγο’ με το θάνατο βρέφους στο Μακάρειο – Έστειλε επιστολή στον Υπουργό η χαροκαμένη οικογένεια

Όλα στον ‘πάγο’ με το θάνατο βρέφους στο Μακάρειο – Έστειλε επιστολή στον Υπουργό η χαροκαμένη οικογένεια

Τον δικό της Γολγοθά βιώνει η οικογένεια που έχασε το ένα από τα δίδυμα βρέφη σε τοκετό που πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 3 Μαρτίου, στο Μακάρειο Νοσοκομείο Λευκωσίας.

Σύμφωνα με πληροφορίες του ThemaOnline, η οικογένεια απέστειλε επιστολή στον Υπουργό Υγείας, Κωνσταντίνο Ιωάννου, ζητώντας του μια τηλεφωνική επικοινωνία για να νιώσουν τη στήριξη τους ως αρμόδια υπηρεσία, αλλά και να ενημερωθούν σχετικά με τις ενέργειες που γίνονται με το θέμα τους. Ωστόσο, η οικογένεια δεν έχει λάβει καμία απάντηση στο αίτημα της από το Υπουργείο και λαμβάνουν το αίσθημα ότι το θέμα τους θα μείνει στο συρτάρι.

Καμία ανταπόκριση δεν έχουν λάβει ούτε από την Αστυνομία, αφού εδώ και μία εβδομάδα που έχει γίνει η καταγγελία από τον πατέρα του παιδιού για ιατρική αμέλεια κανένας δεν έχει καλέσει τον ίδιο ή τη σύζυγο του για να καταθέσουν τα γεγονότα της υπόθεσης.

Παράλληλα, η οικογένεια βρίσκεται εν αναμονή και των αποτελεσμάτων στα δείγματα που έχουν σταλεί στο εξωτερικό, με την ελπίδα να διαπιστωθούν τα ακριβή αίτια θανάτου του άτυχου βρέφους. Ωστόσο, το πότε θα είναι έτοιμα τα εν λόγω αποτελέσματα δεν έχει διευκρινιστεί από τους ιατροδικαστές, αφού είναι μια χρονοβόρα διαδικασία.

Υπενθυμίζουμε ότι στην νεκροτομή που διενεργήθηκε επί της σορού του βρέφους βρισκόταν παρόν και ο ιατροδικαστής Μάριος Ματσάκης εκ μέρους της οικογένειας, ο οποίος τους ανάφερε ότι το βρέφος ήταν τουλάχιστον 24 ώρες προηγουμένως νεκρό.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Αντίποινα στο Ιράν αποφάσισε το Ισραήλ, κλειστά χαρτιά για το χρόνο επίθεσης

Αντίποινα στο Ιράν αποφάσισε το Ισραήλ, κλειστά χαρτιά για το χρόνο επίθεσης

Καζάνει που «βράζει» είναι η Μέση Ανατολή, μετά την επίθεση του Ιράν στο Ισραήλ σε αντίποινα για το φονικό χτύπημα του δεύτερου στο ιρανικό προξενείο στη Συρία. Ο ισραηλινός πρωθυπουργός, Μπενιαμίν Νετανιάχου, έχει δεσμευτεί να απαντήσει στην Τεχεράνη και σταθμίζει τις επιλογές του για το τι θα κάνει. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top