ΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΟΔΗΓΟΙ ΠΡΟΣΟΧΗ: Εργασίες σε Λάρνακα, Λεμεσό και Αμμόχωστο– Οι περιοχές που επηρεάζονται

ΟΔΗΓΟΙ ΠΡΟΣΟΧΗ: Εργασίες σε  Λάρνακα, Λεμεσό και Αμμόχωστο– Οι περιοχές που επηρεάζονται

Οδικά έργα σε Λάρνακα, Λεμεσό και Αμμόχωστο

  1. Εργασίες συντήρησης του οδοστρώματος στον δρόμο Καλού Χωριού - Μοσφιλωτής 

Το Υπουργείο Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργων, Τμήμα Δημοσίων Έργων, Γραφείο Επαρχιακού Μηχανικού Λάρνακας, ανακοινώνει ότι κατά την περίοδο 15/3/2021 – 26/3/2021, από τις 7:30π.μ. μέχρι τις 3:00μ.μ., καθημερινά εκτός Σαββάτου, Κυριακής και αργιών, θα εκτελούνται εργασίες περιοδικής συντήρησης του οδοστρώματος σε τμήμα του δρόμου Καλού Χωριού - Μοσφιλωτής Ε104 από την Αγία Άννα μέχρι και 1χμ. μετά τον Ψευδά. 

Κατά τη διάρκεια της εκτέλεσης των εργασιών, η μία λωρίδα κυκλοφορίας του δρόμου Ε104 από την Αγία Άννα μέχρι και τον Ψευδά θα κλείνει τμηματικά (100 μέτρα ανά φορά) και η τροχαία κίνηση θα διοχετεύεται στη διπλανή λωρίδα κυκλοφορίας, με τη χρήση συστήματος «stop-and-go» ή/και προσωρινών φώτων τροχαίας.

  1. Εκτέλεση εργασιών στον κυκλικό κόμβο Αγίας Φύλας 

Το Υπουργείο Μεταφορών, Επικοινωνιών και ΄Εργων, Τμήμα Δημοσίων ΄Εργων, Γραφείο Επαρχιακού Μηχανικού Λεμεσού, ανακοινώνει ότι το Σαββατοκύριακο 13 και 14/3/2021,  μεταξύ των ωρών 7:00π.μ. και 5:00μ.μ., στον κυκλικό κόμβο Αγίας Φύλας, θα εκτελούνται εργασίες κατασκευής φρεατίων και τοποθέτησης αγωγών Υπηρεσιών Κοινής Ωφελείας.

Κατά τη διάρκεια της διεξαγωγής των εργασιών, θα κλείσει η εσωτερική λωρίδα του κυκλικού κόμβου καθώς και οι δεξιές λωρίδες των δρόμων εισόδου προς τον κυκλικό κόμβο  και η τροχαία κίνηση θα διοχετεύεται στις διπλανές λωρίδες κυκλοφορίας.

Οι πιο πάνω εργασίες αποτελούν μέρος των εργασιών που απαιτούνται για το έργο εγκατάστασης και λειτουργίας έξυπνων φώτων τροχαίας μερικής λειτουργίας στον κυκλικό κόμβο Αγίας Φυλάξεως.

  1. Εκτέλεση οδικών έργων στη Σωτήρα και το Παραλίμνι

Το Υπουργείο Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργων, Τμήμα Δημοσίων Έργων, Γραφείο Επαρχιακού Μηχανικού Αμμοχώστου ανακοινώνει ότι, από τη Δευτέρα 15/3/2021 μέχρι και την Παρασκευή 16/4/2021 εκτός Κυριακής μεταξύ των ωρών 7:30π.μ. και 6:30μ.μ., τμήματα των δρόμων Ε304 (Παραλίμνι – Σωτήρα), Ε324 (Παραλίμνι – Πρωταρά) και Ε306 (Πρωταρά - Παραλίμνι θα παραμένουν κλειστά για την τροχαία κίνηση λόγω εκτέλεσης οδικών έργων.

Κατά τη διάρκεια της εκτέλεσης των εργασιών, η τροχαία κίνηση θα διοχετεύεται μέσω παρακείμενων δρόμων και σε ορισμένα τμήματα στη διπλανή λωρίδα κυκλοφορίας με τη χρήση συστήματος «stop-and-go».

Το Τμήμα Δημοσίων Έργων, απολογείται για την αναπόφευκτη ταλαιπωρία που θα προκληθεί και καλεί το κοινό να επιδείξει την απαραίτητη κατανόηση και υπομονή και να συμμορφώνεται με την προσωρινή οδική σήμανση.

 

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Απόπειρα φόνου στη Λακατάμια: Αυτή είναι η μοτοσικλέτα στην οποία επέβαινε ο στόχος - Δείτε φωτογραφίες

Επεκτείνεται το Pame express: Αυτοί οι χώροι εξετάζονται σε Λεμεσό και Λάρνακα - Τι γίνεται με τις στάσεις στα ορεινά

Πτώμα στη Σωτήρα: Ολοκληρώθηκε η νεκροτομή επί της σορού

Ανείπωτη θλίψη για την 8χρονη Καισσαριανή: Πότε θα γίνει η κηδεία - Η παράκληση της οικογένειας

«Θα σε σκοτώσω» - Μαθητής στη Γαλλία γρονθοκόπησε, χαστούκισε και απείλησε καθηγητή επειδή του έκανε παρατήρηση



Απόπειρα φόνου στη Λευκωσία: Η κατάσταση της υγείας του 34χρονου

Απόπειρα φόνου στη Λευκωσία: Η κατάσταση της υγείας του 34χρονου

Υπόθεση απόπειρας φόνου με θύμα 34χρονο, διερευνά η Αστυνομία στη Λευκωσία.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top