ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΑΠΟΘΕΩΣΕ Φαμπιάνο και ατάκα για Μπεργκ: «Κούρασε όλο αυτό με τους παίκτες που δεν παίζουν»

ΑΠΟΘΕΩΣΕ Φαμπιάνο και ατάκα για Μπεργκ: «Κούρασε όλο αυτό με τους παίκτες που δεν παίζουν»

Δηλώσεις στον ΣΠΟΡ FM έκανε ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής και πρώην προπονητής της Ομόνοιας, Άκης Ιωακείμ, ο οποίος μίλησε για το ντέρμπι με την Ανόρθωση, για τον Φαμπιάνο, αλλά και για τη συνέχεια.

Οι σημαντικότερες τοποθετήσεις του:

Για το ντέρμπι με την Ανόρθωση: «Νομίζω πως ήταν δίκαιο αποτέλεσμα, αφού και οι δύο ομάδες είχαν τις ευκαιρίες τους. Φαβορί για πρωτάθλημα θεωρώ πως είναι η Ομόνοια. Και είναι το πρώτο φαβορί, με βάση όσα μας έδειξε. Υπάρχουν και η ΑΕΛ και ο Απόλλωνας, αλλά και η Ανόρθωση σε μεταγενέστερο στάδιο. Με αυτές τις τελευταίες εμφανίσεις της Ομόνοιας όμως, όταν δεν χάνεις, τότε δείχνεις πως είσαι μία πολύ καλή ομάδα. Η Ομόνοια είχε το δικαίωμα και για ένα ισόπαλο αποτέλεσμα, δεν το είχε όμως η Ανόρθωση».

Για τον Φαμπιάνο: «Είσαι ομάδα φουλ για πρωτάθλημα, με τόσα θετικά σερί. Για να πάρει μία ομάδα πρωτάθλημα, θα πρέπει να έχει την καλύτερη άμυνα. Η Ομόνοια μπορεί να το καταφέρει αυτό. Δεν θυμάμαι έναν τόσο καλό τερματοφύλακα στην Ομόνοια τα τελευταία χρόνια. Εμπνέει εμπιστοσύνη και ασφάλεια στους συμπαίκτες του. Είναι πολύ τυχερή η Ομόνοια που διαθέτει τον Φαμπιάνο».

Για τη συνέχεια: «Θα έρθουν και τα γκολ, η Ομόνοια έχει ποιοτικούς παίκτες που μπορούν να σκοράρουν. Συνιστώ στον κόσμο της Ομόνοιας υπομονή, επειδή η ομάδα είναι σε ένα πολύ καλό σημείο και είναι έτοιμη για το επόμενο βήμα, μετά την είσοδο της σε ευρωπαϊκό όμιλο. Είναι κρίσιμη αυτή η εβδομάδα. Με την κατάλληλη διαχείριση, η Ομόνοια μπορεί να κερδίσει και τα δύο παιχνίδια της κόντρα σε ΑΠΟΕΛ και ΑΕΛ».

Για τον Μπεργκ: «Ο κάθε προπονητής κάνει αυτό που βλέπει στην προπόνηση. Ο Μπεργκ έχει αποδείξει πως είναι πολύ καλός προπονητής και όλο αυτό με τους παίκτες που δεν παίζουν, έχει κουράσει λίγο».

The post ΑΠΟΘΕΩΣΕ Φαμπιάνο και ατάκα για Μπεργκ: «Κούρασε όλο αυτό με τους παίκτες που δεν παίζουν» appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Απόπειρα φόνου στη Λευκωσία: Διασωληνωμένος ο 34χρονος - Συνεχίζονται οι έρευνες για εντοπισμό των δραστών

Μονή Αββακούμ: Την Παρασκευή η διαδικασία αίτησης των μοναχών για ακύρωση δέσμευσης περιουσιακών στοιχείων

Υπουργείο Υγείας: Αυτές είναι οι συστάσεις προς το κοινό για προστασία από τη σκόνη

Αφορά χαμηλοσυνταξιούχους: Έρχεται αυξημένο το φετινό πασχαλινό επίδομα - Δείτε το ποσό

Στον αέρα η ανάπτυξη λιμανιού-μαρίνας Λάρνακας - «Το έργο θα γίνει» διαμηνύει ο Βαφεάδης



Διέταξε διοικητική έρευνα για τη φωτιά στο Κρατικό Δάσος Λεμεσού η Μαρία Παναγιώτου - Πληροφορίες για ανθρώπινο λάθος με φωτοβολίδα

Διέταξε διοικητική έρευνα για τη φωτιά στο Κρατικό Δάσος Λεμεσού η Μαρία Παναγιώτου - Πληροφορίες για ανθρώπινο λάθος με φωτοβολίδα

Διοικητική έρευνα διέταξε η Υπουργός Γεωργίας, Μαρία Παναγιώτου, σχετικά με τα αίτια της πυρκαγιάς στο Κρατικό Δάσος Λεμεσού, η οποία συνεχίζει να βρίσκεται σε εξέλιξη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top