ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Δημητρίου: «Να είμαστε εκεί μέχρι το τέλος για να παλέψουμε για το πρωτάθλημα» – Δηλώσεις Πίττα, Πέδρο

Δημητρίου: «Να είμαστε εκεί μέχρι το τέλος για να παλέψουμε για το πρωτάθλημα» – Δηλώσεις Πίττα, Πέδρο

Ο Ιωάννης Πίττας παρέλαβε από τον ΠΑ.Σ.Π. το βραβείο Stoiximan Top Goal της 11ης Αγωνιστικής του Πρωταθλήματος. Ο ποδοσφαιριστής του Απόλλωνα δήλωσε παράλληλα:

«Είμαι πολύ χαρούμενος για την ψήφο του κόσμου στο γκολ μου κι ευχαριστώ πολύ για τη βράβευση. Είναι μάλλον η καλύτερη σεζόν στην καριέρα μου και σε αυτό με βοήθησε η περσινή πολύ καλή σεζόν που είχα, με γεμάτες συμμετοχές στην ΕΝΠ. Αυτό μου έδωσε εμπειρίες και με ωρίμασε ποδοσφαιρικά και πλέον θεωρώ τον εαυτό μου έτοιμο να αγωνίζομαι σε μια μεγάλη ομάδα όπως ο Απόλλωνας, βοηθώντας την ομάδα να πετύχει τους στόχους της. Όσο αφορά το μέλλον δεν μπορώ να ξέρω τι μου επιφυλάσσει, ελπίζω κι εύχομαι τα καλύτερα».

Δηλώσεις Ζοάο Πέδρο:

Ο Joao Pedro παρέλαβε από τον ΠΑ.Σ.Π. το βραβείο MVP by UNICARS & Volkswagen αφού είχε αναδειχθεί ως ο πολυτιμότερος παίκτης της 7ης Αγωνιστικής του Πρωταθλήματος με βάση το InStat Index. Κατά την παραλαβή δήλωσε:

«Ευχαριστώ τον ΠΑ.Σ.Π. για την βράβευση. Είμαι πολύ χαρούμενος και θα ήθελα να το αφιερώσω στους συμπαίκτες μου γιατί χωρίς αυτούς δεν θα ήταν εφικτό να πάρω αυτό το βραβείο. Πιστεύω θα δοθεί μεγάλη μάχη μεταξύ των 4 ομάδων μέχρι τέλους. Ελπίζω να κατακτήσουμε τον τίτλο γιατί αυτός είναι ο στόχος μας και για αυτό παλεύουμε».

Δηλώσεις Δημήτρη Δημητρίου:

Ο Δημήτρης Δημητρίου παρέλαβε από τον ΠΑ.Σ.Π. το βραβείο Stoiximan Top Save της 17ης Αγωνιστικής του Πρωταθλήματος. Ο τερματοφύλακας του Απόλλωνα δήλωσε παράλληλα:

«Αρχικά ευχαριστώ πολύ τον κόσμο που με ψήφισε κι ελπίζω να υπάρξουν σύντομα κι άλλες βραβεύσεις. Βρισκόμαστε μέσα στον στόχο μας, σε μια κρίσιμη περίοδο κι ελπίζουμε να παραμείνουμε εκεί μέχρι το τέλος ώστε να παλέψουμε για το Πρωτάθλημα».

The post Δημητρίου: «Να είμαστε εκεί μέχρι το τέλος για να παλέψουμε για το πρωτάθλημα» – Δηλώσεις Πίττα, Πέδρο appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Απόπειρα φόνου στη Λευκωσία: Διασωληνωμένος ο 34χρονος - Συνεχίζονται οι έρευνες για εντοπισμό των δραστών

Μονή Αββακούμ: Την Παρασκευή η διαδικασία αίτησης των μοναχών για ακύρωση δέσμευσης περιουσιακών στοιχείων

Υπουργείο Υγείας: Αυτές είναι οι συστάσεις προς το κοινό για προστασία από τη σκόνη

Αφορά χαμηλοσυνταξιούχους: Έρχεται αυξημένο το φετινό πασχαλινό επίδομα - Δείτε το ποσό

Στον αέρα η ανάπτυξη λιμανιού-μαρίνας Λάρνακας - «Το έργο θα γίνει» διαμηνύει ο Βαφεάδης



Διέταξε διοικητική έρευνα για τη φωτιά στο Κρατικό Δάσος Λεμεσού η Μαρία Παναγιώτου - Πληροφορίες για ανθρώπινο λάθος με φωτοβολίδα

Διέταξε διοικητική έρευνα για τη φωτιά στο Κρατικό Δάσος Λεμεσού η Μαρία Παναγιώτου - Πληροφορίες για ανθρώπινο λάθος με φωτοβολίδα

Διοικητική έρευνα διέταξε η Υπουργός Γεωργίας, Μαρία Παναγιώτου, σχετικά με τα αίτια της πυρκαγιάς στο Κρατικό Δάσος Λεμεσού, η οποία συνεχίζει να βρίσκεται σε εξέλιξη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top