ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Σ. Στεφάνου: «Νέο σκάνδαλο ολκής που πάλι αφορά τον Νίκο Αναστασιάδη και το οικογενειακό του περιβάλλον»

Σ. Στεφάνου: «Νέο σκάνδαλο ολκής που πάλι αφορά τον Νίκο Αναστασιάδη και το οικογενειακό του περιβάλλον»

ια τη Μαρίνα Αγίας Νάπας, την εμπλοκή του προέδρου της Δημοκρατίας και της οικογένειας τους αλλά και στις πολιτογραφήσεις κάνει αναφορά στις νέε δηλώσεις του ο εκπρόσωπος τύπου του ΑΚΕΛ, Στέφανος Στεφάνου.

Μάλιστα «υπενθυμίζει» τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας «Είχε μάλιστα δηλώσει ότι αν «βρείτε ότι οποιοσδήποτε για την Μαρίνα της Αγίας Νάπας έτυχε εύνοιας δέχομαι την παρατήρησή σας»».

Οι δηλώσεις του εκπρόσωπου τύπου του ΑΚΕΛ, Στέφανος Στεφάνου:

Ενώπιον της Ερευνητικής Επιτροπής, στις αρχές Φεβρουαρίου, ο κ. Αναστασιάδης ισχυρίστηκε ότι δεν γνώριζε αν ο γαμπρός του εμπλέκεται στη Μαρίνα της Αγίας Νάπας, από την οποία πολιτογραφήθηκαν διευθυντικά στελέχη και μέτοχοι. Είχε μάλιστα δηλώσει ότι αν «βρείτε ότι οποιοσδήποτε για την Μαρίνα της Αγίας Νάπας έτυχε εύνοιας δέχομαι την παρατήρησή σας».

Αν μη τι άλλο μετά και την Έκθεση της Ελεγκτικής Υπηρεσίας, ο κ. Αναστασιάδης θα έχει πλέον ενημερωθεί ότι ο γαμπρός του είναι ένας εκ των διευθυντών στην εταιρία της Μαρίνας. Θα πρέπει ακόμα να πληροφορήθηκε ότι οκτώ πολιτογραφήσεις διευθυντικών στελεχών της εταιρίας έγιναν παράτυπα. Αν δεν το γνώριζε ούτε αυτό, τότε θα μπορούσε να ενημερωθεί από το Δικηγορικό Γραφείο Νίκος Αναστασιάδης που υπέβαλε τις αιτήσεις για πολιτογράφηση ή και από το Υπουργικό Συμβούλιο στο οποίο προεδρεύει ο ίδιος, το οποίο ενέκρινε τις παράτυπες πολιτογραφήσεις. Επιπρόσθετα, προκύπτει και άλλο ζήτημα ευνοϊκής μεταχείρισης της εταιρίας που εμπλέκεται ο προεδρικός γαμπρός που αφορά την  εκμίσθωση κρατικής γης-φιλέτο με προβληματικές διαδικασίες.

Ένα νέο σκάνδαλο ολκής αφορά και πάλι τον ίδιο και το οικογενειακό του περιβάλλον, αλλά δεν έχει την ευθιξία ούτε να απαντήσει ούτε να αναλάβει την ευθύνη. Η αλήθεια είναι ότι ο Νίκος Αναστασιάδης εμπαίζει απροκάλυπτα το σύνολο των πολιτών της χώρας. Η κυβέρνηση του Συναγερμού έχει εξευτελίσει τους θεσμούς και τα ήθη.

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Βία στην οικογένεια, σεξουαλική κακοποίηση ανηλίκων και υποθέσεις που συγκλονίζουν - «Τα παιδιά μας και τα μάτια μας»

Ξεπέρασε το επιτρεπτό όριο η σκόνη: Ο λόγος που «προτιμά» τη χώρα μας – «Αυξομειώσεις μέχρι τη Δευτέρα»

Πράξη ανθρωπιάς από Κύπριο: Νοικιάζει αφιλοκερδώς την οικία του σε μητέρα μονογονιό 5 ανήλικων παιδιών

Νέο θρίλερ με τον φαντάρο που βρέθηκε νεκρός στη Ρω το 2018 - «Τον δολοφόνησαν»

Νέο θρίλερ με τον φαντάρο που βρέθηκε νεκρός στη Ρω το 2018 - «Τον δολοφόνησαν»

Τατιάνα Μπλάτνικ: Οι σόλο εμφανίσεις που δεν υποψίασαν κανέναν για τον χωρισμό από τον Νικόλαο



Ο ΥΠΕΞ του Ιράν υποβαθμίζει το πλήγμα στην Ισφαχάν - Δεν το αποδίδει στο Ισραήλ

Ο ΥΠΕΞ του Ιράν υποβαθμίζει το πλήγμα στην Ισφαχάν - Δεν το αποδίδει στο Ισραήλ

Ο ιρανός υπουργός Εξωτερικών Χοσεΐν Αμίρ Αμπντολαχιάν υποβάθμισε το πλήγμα στην Ισφαχάν, παρομοιάζοντας τα μέσα που χρησιμοποιήθηκαν με «παιδικά παιχνίδια», ενώ δεν επέρριψε ευθύνη στο Ισραήλ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top