ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Έμειναν στην ισοπαλία Λαμία και ΠΑΣ, αλλά… δεν τους χάλασε

Έμειναν στην ισοπαλία Λαμία και ΠΑΣ, αλλά… δεν τους χάλασε

Σε ένα ματς δίχως έντονες συγκινήσεις, Λαμία και ΠΑΣ Γιάννινα ήρθαν ισόπαλοι με 0-0 στο «Αθ.Διάκος», σε ένα αποτέλεσμα που δεν δυσαρέστησε ιδιαίτερα κανέναν.

Λαμία και ΠΑΣ Γιάννινα αναδείχθηκαν ισόπαλοι με σκορ 0-0 στο «Αθανάσιος Διάκος», για την 24η αγωνιστική της Super League Interwetten.

Σε ένα παιχνίδι με ελάχιστες σημαντικές φάσεις μπροστά από τις δύο εστίες, ο Αραμπούλι έχασε τη μεγάλη ευκαιρία για τη Λαμία στο 66′ και το 0-0 μοιάζει με ένα φυσιολογικό αποτέλεσμα βάσει της εικόνας του ματς.

Η ισοπαλία δεν αφήνει ωστόσο στεναχωρημένη καμία από τις δύο ομάδες, αφού δεν αναιρεί το «καλό φεγγάρι» στο οποίο βρίσκονται.

Η Λαμία έπιασε στην 11η θέση της βαθμολογίας τον ΟΦΗ με 19 βαθμούς και ο ΠΑΣ Γιάννινα στην 9η θέση τον Απόλλωνα Σμύρνης με 25 βαθμούς.

Οι Φθιώτες μάλιστα συνέχισαν την ανοδική τους πορεία με τον Μιχάλη Γρηγορίου στον πάγκο, έχοντας ηττηθεί μόλις μια φορά στα τελευταία εννιά -πλέον- παιχνίδια πρωταθλήματος.

Οι Γιαννιώτες, από την άλλη, έχουν μπροστά τους την πρόκληση του επαναληπτικού με τον Παναθηναϊκό (Τετάρτη, 3/3) για το Κύπελλο Ελλάδος, μέσω του οποίου μπορούν να βρεθούν στους «4» του θεσμού.

Στο μυαλό του κόουτς

Ο Μιχάλης Γρηγορίου ξεκίνησε για τη Λαμία με 4-2-3-1 και τους: Επασί κάτω από τα γκολποστ, Σκόνδρα, Αντέτζο, Τζανετόπουλο και Ορτέγκα Μαρτίνεθ στην τετράδα της άμυνας. Τζανδάρη και Μπεχαράνο στα χαφ, Ρόμανιτς, Καραμάνο, Ντέλετιτς να αποτελούν την μεσοεπιθετική τριπλέτα πίσω από τον προωθημένο Αραμπούλι.

Ο Αργύρης Γιαννίκης παρέταξε τον ΠΑΣ επίσης με 4-2-3-1 και τους: Λοντίγκιν κάτω από τα γκολπόστ, Σάλιακα, Κάργα, Εραμούσπε και Πίρσμαν στην άμυνα, Ντομίνγκες και Κάστρο κεντρικά χαφ, Ελευθεριάδη, Καρτάλη και Παμλίδη πίσω από τον Κριζμάν που έπαιξε στην επίθεση

To ματς

Το ματς ξεκίνησε με τις δύο ομάδες να δείχνουν διάθεση να παίξουν επιθετικό ποδόσφαιρο, αλλά να μην δημιουργούν κάποια σημαντική ευκαιρία. Είναι ενδεικτικό ότι η πρώτη, αλλά ακίνδυνη, τελική προσπάθεια στο ματς έγινε από τη Λαμία και τον Αραμπούλι στο 18ο λεπτό.

Μετά το 20′ το παιχνίδι «ζεστάθηκε» και στο δίλεπτο 24-26′ οι ομάδες απείλησαν από μια φορά. Πρώτα οι γηπεδούχοι, με τον Ορτέγκα Μαρτίνεθ να κάνει μέσα από την περιοχή το σουτ που έφυγε πάνω από την εστία και στη συνέχεια οι φιλοξενούμενοι με κοντινή κεφαλιά του Κάργα που απέκρουσε σωτήρια ο Επασί. Ο τερματοφύλακας της Λαμίας επενέβη ξανά στο 30′ αποτρέποντας με έγκυρη έξοδο τετ α τετ με τον Ελευθεριάδη.

Τα Γιάννινα είχαν στο τελευταίο τέταρτο του πρώτου 45λεπτου την πρωτοβουλία των κινήσεων, ωστόσο καμία από τις δύο ομάδες δεν μπόρεσε να διαφοροποιήσει το 0-0 μέχρι την ανάπαυλα.

Στο ξεκίνημα του δεύτερου μέρους η μορφή του ματς δεν άλλαξε καθόλου, αφού και πάλι δεν ερχόταν η μεγάλη φάση, με τους αντιπάλους να αλληλοεξουδετερώνονται.

Η σπουδαιότερη ευκαιρία στο ματς ήρθε για λογαριασμό της Λαμίας στο 66′, όταν ο Αραμπούλι δεν μπόρεσε εξ επαφής να σκοράρει, με τον Λοντίγκιν να αποκρούει.

Στο υπόλοιπο του αγώνα, η Λαμία ήταν αυτή που προσπαθούσε περισσότερο να επιτεθεί, δίχως όμως αντίκρισμα. Ίσα-ίσα, την τελευταία ευκαιρία για γκολ την είχε ο ΠΑΣ στο 90’+1′ με τον Επασί να βγαίνει εκτός περιοχής και να προλαβαίνει τον Μιλιντσιάνου, πριν αυτός βρεθεί μόνος απέναντί του.

MVP: Ντεβί Επασί. Σε ένα παιχνίδι με ελάχιστες κλασικές ευκαιρίες, ο τερματοφύλακας της Λαμίας δήλωσε «παρών» στις δύο πιο απειλητικές στιγμές του ΠΑΣ: στο 26′ απέκρουσε την κεφαλιά του Κάργα από απόσταση αναπνοής, ενώ στις καθυστερήσεις του ματς διάβασε έγκαιρα τη φάση και πρόλαβε να επέμβει πριν ο Μιλιντσιάνου βρεθεί ολομόναχος απέναντι του.

Ο μοιραίος: Μπατσάνα Αραμπούλι. Η ευκαιρία που έχασε ο Γεωργιανός στο 66′ δεν μπορεί παρά να τον καταστήσει μοιραίο σε ένα ματς που οι μεγάλες φάσεις απουσίαζαν.

H σφυρίχτρα: Καλή η διαιτησία του Ιωάννη Παπαδόπουλο, με τον πειθαρχικό του έλεγχο να είναι σωστός. Δεν αντιμετώπισε κάποια δύσκολη φάση.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

ΛΑΜΙΑ (Μιχάλης Γρηγορίου): Επασί, Σκόνδρας, Αντέτζο, Τζανετόπουλος, Μαρτίνεθ, Μπεχαράνο, Τζανδάρης, Καραμάνος, Ντέλετιτς (89′ Πίτι), Ρόμανιτς (58′ Μπα (73′ Γκαζαριάν)), Αραμπούλι.

ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ (Αργύρης Γιαννίκης): Λοντίγκιν, Σάλιακας, Κάργα, Εραμούσπε, Πίρσμαν, Κάστρο (77′ Λιάσος), Ντομίνγκεζ, Καρτάλης, Ελευθεριάδης (73′ Μπρένερ), Κρίζμαν (73′ Μιλιντσεάνου), Παμλίδης (90′ Παντελάκης).

Πηγή: sport-fm.gr

The post Έμειναν στην ισοπαλία Λαμία και ΠΑΣ, αλλά… δεν τους χάλασε appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Έπεσε από τον δεύτερο όροφο οικίας 56χρονος - Κρίσιμα στο Νοσοκομείο

Χειροπέδες σε 31χρονο για έκρηξη σε υποστατικό στον Πρωταρά

Πασχαλινά αυγά από «χρυσάφι» - Γιατί ανεβαίνουν οι τιμές του κακάο; Οι λόγοι, το ποσοστό και η νόσος του μαύρου λοβού

Δρόμος Πάφου-Πόλης: Έμεινε στα χαρτιά η ολοκλήρωση της Α’ φάσης λόγω καθυστερήσεων - Εν αναμονή αποφάσεων

Εκλογές 2024: Τα μηνύματα του εκλογικού σώματος και η χαλαρή ψήφος

Χάρης Βαρθακούρης: «Απέρριπτα όλους τους στίχους που έφερνε ο πατέρας μου»



LIVE: Η Τεχεράνη δεν σχεδιάζει άμεσα αντίποινα εναντίον του Ισραήλ

LIVE: Η Τεχεράνη δεν σχεδιάζει άμεσα αντίποινα εναντίον του Ισραήλ

Νέος συναγερμός σήμανε σε ολόκληρη τη Μέση Ανατολή, μετά τις αναφορές αμερικανικών ΜΜΕ για επίθεση του Ισραήλ στο Ιράν με πυραύλους. Το ThemaOnline σας μεταφέρει τις εξελίξεις 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top