ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

ΚΥΠΡΟΣ - ΔΙΑΤΑΓΜΑ: Χάλασε δύο πάρτι γενεθλίων στη Λεμεσό η Αστυνομία - Ο αριθμός καταγγελιών

ΚΥΠΡΟΣ - ΔΙΑΤΑΓΜΑ: Χάλασε δύο πάρτι γενεθλίων στη Λεμεσό η Αστυνομία - Ο αριθμός καταγγελιών

Πενήντα τρεις από τις 130 συνολικά καταγγελίες πολιτών για παραβίαση των μέτρων κατά του κορωνοϊού καταγράφηκαν το τελευταίο 24ωρο στην πόλη και επαρχία Λεμεσού, όπου καταγράφηκαν επίσης και οι 3 καταγγελίες σε ιδιοκτήτες υποστατικών, δύο οικιών όπου γινόταν πάρτι γενεθλίων και ενός εστιατορίου.

Η Αστυνομία από τις 6 χθες το πρωί μέχρι τις 6 σήμερα το πρωί διενήργησε 9.542 ελέγχους παγκύπρια.
 
Εκπρόσωπος του Γραφείου Τύπου της Αστυνομίας στο ΚΥΠΕ ανέφερε, οι περισσότερες καταγγελίες αφορούσαν μη χρήση μάσκας (35), διακίνηση χωρίς sms και μετακίνηση μετά την ώρα απαγόρευσης της κυκλοφορίας.
 
Κατά επαρχία, στη Λευκωσία πραγματοποιήθηκαν 3.217 έλεγχοι και προέκυψαν 15 καταγγελίες πολιτών, στη Λεμεσό πραγματοποιήθηκαν 1.597 έλεγχοι με 53 καταγγελίες πολιτών και 3 καταγγελίες υποστατικών, στη Λάρνακα πραγματοποιήθηκαν 1.355 έλεγχοι με 35 καταγγελίες πολιτών, στην Πάφο πραγματοποιήθηκαν 1.126 έλεγχοι με 15 καταγγελίες πολιτών, στην Αμμόχωστο πραγματοποιήθηκαν  1.180 έλεγχοι με 4 καταγγελίες πολιτών και στην περιοχή Μόρφου διενεργήθηκαν 800 έλεγχοι χωρίς καταγγελίες.
 
Επίσης, η Τροχαία διενήργησε 767 ελέγχους και προέκυψαν 8 καταγγελίες, η Λιμενική και Ναυτική Αστυνομία διενήργησε 149 ελέγχους από τους οποίους δεν προέκυψαν καταγγελίες.
 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Αντίποινα στο Ιράν αποφάσισε το Ισραήλ, κλειστά χαρτιά για το χρόνο επίθεσης

Αντίποινα στο Ιράν αποφάσισε το Ισραήλ, κλειστά χαρτιά για το χρόνο επίθεσης

Καζάνει που «βράζει» είναι η Μέση Ανατολή, μετά την επίθεση του Ιράν στο Ισραήλ σε αντίποινα για το φονικό χτύπημα του δεύτερου στο ιρανικό προξενείο στη Συρία. Ο ισραηλινός πρωθυπουργός, Μπενιαμίν Νετανιάχου, έχει δεσμευτεί να απαντήσει στην Τεχεράνη και σταθμίζει τις επιλογές του για το τι θα κάνει. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top