LIFESTYLE

Σπύρος Μπιμπίλας: Απόψε κοιμήθηκα αγκαλιά με όλη την Ελλάδα

Σπύρος Μπιμπίλας: Απόψε κοιμήθηκα αγκαλιά με όλη την Ελλάδα

Οι δηλώσεις του ηθοποιού έξω από το Σωματείο Ελλήνων Ηθοποιών.

Τον Σπύρο Μπιμπίλα περίμεναν οι δημοσιογράφοι έξω από τα γραφεία του Σωματείου Ελλήνων Ηθοποιών το πρωί της Παρασκευής και του ζήτησαν να σχολιάσει την προφυλάκιση του Δημήτρη Λιγνάδη.

Ο ηθοποιός τόνισε πως το σχόλιο του το έκανε μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο facebook και πως δε θέλει να προσθέσει κάτι άλλο.

Οι δημοσιογράφοι του ζήτησαν να απαντήσει στα όσα ανέφερε ο Δημήτρης Λιγνάδης στο απολογητικό του υπόμνημα και είχαν ως αποδέκτη τον ίδιο.

«Απάντησα μέσα από το Facebook το βράδυ. Ευχαρίστησα όλη την Ελλάδα που νομίζω ότι μου είχε μια μεγάλη αγκαλιά. Κοιμήθηκα με όλη την Ελλάδα, αυτό τα λέει όλα».

«Για όλους αυτούς που φοβούνται να μιλήσουν ή να πάνε στους δικηγόρους τους ή να έρθουν εδώ να το καταθέσουμε. Και να πάρουν το δρόμο τους», ανέφερε ο Σπύρος Μπιμπίλας, απευθυνόμενος σε όσους καλλιτέχνες έχουν υποστεί οποιασδήποτε μορφής βία.

«Εγώ με τον Δημήτρη καθόμασταν πλάι πλάι και κάναμε τα στρουμφάκια πριν 40 χρόνια, από τότε δεν συναντήθηκαν οι δρόμοι μας ποτέ. Δεν είχα ανάγκη να ζητήσω δουλειά από πουθενά γιατί έχω πάρα πολύ δουλειά, ακόμα και τώρα που είμαι συνταξιούχος», τόνισε ο Σπύρος Μπιμπίλας.

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Πρόκληση πυρκαγιών: Πως να προστατεύσουμε τα δάση μας – Οι επιπτώσεις, οι δυσκολίες και ο σεβασμός που πρέπει να δείχνουμε

Σύλληψη 18χρονου στη Λεμεσό: Αυτά βρήκε στην κατοχή του ΥΚΑΝ – Δείτε φωτογραφίες

Πυρκαγιά στην Πάφο: Τέθηκε υπό πλήρη έλεγχο αργά το βράδυ - Εξετάζεται το ενδεχόμενο να προκλήθηκε από ρίψη πυροτεχνημάτων

Συνέρχεται το Εθνικό συμβούλιο την Παρασκευή - Έπιασαν τόπο οι πιέσεις της αντιπολίτευσης

Kim Kardashian: Η παράξενη απαίτηση από τους βοηθούς της, για να πιει καφέ το πρωί



LIVE - Δημοτικές Εκλογές: Σε εξέλιξη η υποβολή υποψηφιοτήτων για  Δημάρχους, Αντιδημάρχους και Δημοτικούς Συμβούλους

LIVE - Δημοτικές Εκλογές: Σε εξέλιξη η υποβολή υποψηφιοτήτων για Δημάρχους, Αντιδημάρχους και Δημοτικούς Συμβούλους

Πραγματοποιείται σήμερα Πέμπτη 25 Απριλίου, η υποβολή υποψηφιοτήτων για τις εκλογές ανάδειξης Προέδρων Επαρχιακών Οργανισμών Αυτοδιοίκησης, Δημάρχων, Αντιδημάρχων, Δημοτικών Συμβούλων και Μελών Σχολικών Εφορειών. Το ThemaOnline σας μεταφέρει τη διαδικασία.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top