ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Δαμιανού: «Όταν χάνεις με αυτό τον τρόπο δεν μπορείς να πεις και πολλά»

Δαμιανού: «Όταν χάνεις με αυτό τον τρόπο δεν μπορείς να πεις και πολλά»

Οι δηλώσεις του προπονητή της Νέας Σαλαμίνας, Σάββα Δαμιανού στη συνέντευξη τύπου, μετά το τέλος της αναμέτρησης ενάντια στον ΑΠΟΕΛ για την 25η αγωνιστική.

Αναλυτικά:

«Είχαμε ένα παιχνίδι που ήταν πολύ σημαντικό για τις δύο ομάδες. Δεν παρουσιαστήκαμε όπως θα θέλαμε και έπρεπε. Είναι το δεύτερο συνεχόμενο παιχνίδι σε αυτό το γήπεδο που δείχνουμε κάποια σημάδια που δεν έχουμε συνηθίσει. Όταν χάνεις με αυτό τον τρόπο δεν μπορείς να πεις πολλά. Απολογούμαστε στον κόσμο και εγώ και τα παιδιά. Ξέρουμε ότι τους στεναχωρήσαμε. Όμως, δεν υπάρχει άλλος δρόμος. Έχουμε ένα σημαντικό παιχνίδι την άλλη βδομάδα και θα πάμε για τους τρεις βαθμούς.. Είναι τα ίδια παιδιά που μας πήραν από τους 3 βαθμούς στους 26. Πρέπει να τους στηρίξουμε και να τους σεβαστούμε. Είναι η ώρα που χρειαζόμαστε όσο τίποτε άλλο στήριξη μέσα στα αποδυτήρια».

Ποιος είναι ο στόχος: «Ο στόχος έτσι όπως ήρθαν τα πράγματα είναι να αποφύγουμε τη διαμάθμιση. Το 50% των ομάδων του β’ γκρουπ θα πάει στη δεύτερη κατηγορία και εμείς έχουμε στόχο να μείνουμε στην κατηγορία».

The post Δαμιανού: «Όταν χάνεις με αυτό τον τρόπο δεν μπορείς να πεις και πολλά» appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Απόπειρα φόνου: Ανέμεναν εγκληματική ενέργεια οι Αρχές - Φαίνεται ότι είχαν τρίτο συνεργό οι δράστες

Απόπειρα φόνου: Ανέμεναν εγκληματική ενέργεια οι Αρχές - Φαίνεται ότι είχαν τρίτο συνεργό οι δράστες

Συνεχίζονται οι εντατικές έρευνες των Αρχών, για την απόπειρα φόνου που διαπράχθηκε το μεσημέρι της Τρίτης 23 Απριλίου, στη Λευκωσία, την ίδια ώρα που το θύμα της απόπειρας, ο 34χρονος, συνεχίζει να νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top