LIFESTYLE

Έκλαιγαν οι πάντες! Δημήτρης Μοθωναίος: “Κακοποιήθηκα σεξουαλικά στα 6 μου. Άρχισα να το θυμάμαι στα 26”

Έκλαιγαν οι πάντες! Δημήτρης Μοθωναίος: “Κακοποιήθηκα σεξουαλικά στα 6 μου. Άρχισα να το θυμάμαι στα 26”

DATA[

Ο ηθοποιός Δημήτρης Μοθωναίος έδωσε μια καθηλωτική συνέντευξη στην Φαίη Σκορδά αποκαλύπτοντας πως δέχθηκε σεξουαλική παρενόχληση στα 6 του χρόνια.

«Ακούω πάρα πολλά πράγματα, τα οποία με θυμώνουν. Πραγματικά δεν μπορώ να δεχτώ το σχόλιο “Γιατί τώρα”. Μεγάλωσα σε μία οικογένεια με πολλή αγάπη, πολύ δομημένη. Οι γονείς μου καθηγητές, με μεγάλωσαν με αγάπη. Υπήρχε πρόσωπο στο πολύ στενό οικογενειακό μου περιβάλλον που με κακοποίησε πολύ μικρή ηλικία και εγώ δεν το αναγνώριζα ως κακοποίηση. Ξεκίνησε από τα 6 κατ’ εξακολούθηση. Έκανε πράγματα τα οποία δεν μπορούσα και εγώ ο ίδιος να τα αντιληφθώ ως κακοποίηση … αισθανόμουν ότι ο άνθρωπος αυτός με αγαπάει πάρα πολύ. Είναι μνήμες που είναι θαμμένες μέσα στο σώμα. Έχω κάνει 11 χρόνια ψυχανάλυση για να δουλέψω αυτό που μου έχει συμβεί. Αναμνήσεις έχουν μπλοκαριστεί. Αυτός είναι ο μηχανισμός όταν συμβαίνει σε μία μικρή ηλικία. Εμένα αυτό με τρόμαξε. Ότι αγνοούσα όλα αυτά τα περιστατικά ήταν πίσω θαμένα στο μυαλό μου και όταν συνέβη κάτι πολύ χειροπιαστό που δεν μπορούσα να το αντικρούσω σε μία ηλικία μεγάλη, όταν ήμουν 26 χρόνων πια, τότε θυμήθηκα. Ήρθε ξανά αυτός ο άνθρωπος με προσέγγισε με έναν τρόπο και έκανε μία συγκεκριμένη κίνηση» είπε μεταξύ άλλων. Δείτε το βίντεο που έκανε όλους να κλαίνε

]]>

Διαβάστε ολόκληρο το δημοσίευμα ΕΔΩ

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Ένταξη του Κοσόβου στο Συμβούλιο της Ευρώπης: Ανοίγει ο ασκός του Αιόλου - Ο ρόλος της Ντόρας Μπακογιάννη

Ένταξη του Κοσόβου στο Συμβούλιο της Ευρώπης: Ανοίγει ο ασκός του Αιόλου - Ο ρόλος της Ντόρας Μπακογιάννη

Με εισήγηση της Ντόρας Μπακογιάννη ως επικεφαλής της ελληνικής αντιπροσωπείας εγκρίθηκε κατά πλειοψηφία από την ολομέλεια της Κοινοβουλευτικής Συνέλευσης του Συμβουλίου της Ευρώπης, για το θέμα της ένταξης του Κοσόβου στο Συμβούλιο της Ευρώπης.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top