ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ

ΛΑΡΝΑΚΑ - ΠΤΗΣΗ ΝΤΡΟΠΗΣ: Παρέταξαν ένοπλους, στρατιώτες και αστυνομικούς, έξω από το αεροπλάνο - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

ΛΑΡΝΑΚΑ - ΠΤΗΣΗ ΝΤΡΟΠΗΣ: Παρέταξαν ένοπλους, στρατιώτες και αστυνομικούς, έξω από το αεροπλάνο - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Ένοπλοι, μέλη αρχών ασφαλείας, είχαν παραταχθεί έξω από το αεροπλάνο της Eazyjet, που εκτελούσε πτήση από την Αγγλία στο αεροδρόμιο Λάρνακας,όπου προσγειώθηκε γύρω στις 19:30.

Οι στρατιωτικοί και αστυνομικοί που βρίσκονταν στο σημείο είχαν οδηγίες να εκτελέσουν το κυβερνητικό διάταγμα και να μην επιτρέψουν την είσοδο των περίπου 40 επιβατών, ανάμεσά τους και τουλάχιστον πέντε φοιτητές, στην Κυπριακή Δημοκρατία, καθώς οι προαναφερθέντες δεν είχαν εξασφαλίσει ιατρικό πιστοποιητικό.

Σύμφωνα με την πληροφόρηση που υπήρχε μέχρι και τις 20:45, οι αρμόδιοι υπουργοί (εσωτερικών και υγείας) δεν επέτρεπαν την είσοδο των επιβατών στην Κυπριακή Δημοκρατία.

Οι επιβάτες λάμβαναν πληροφόρηση μόνο από τον κυβερνήτη του αεροσκάφους, ο οποίος μοιραία ανέλαβε το ρόλο του διαπραγματευτή.

Σύμφωνα με επιβάτη που μίλησε στο ThemaOnline, μέλος του πληρώματος τους ενημέρωσε ότι γινόταν από πλευράς τους προσπάθεια για αποβίβασή των επιβατών, αλλά οι Αρχές της Κυπριακής Δημοκρατίας ήταν κάθετες και προέτρεπαν τους υπεύθυνους της πτήσης να πράξουν τα δέοντα για επιστροφή του αεροσκάφους και των επιβατών του στην Αγγλία.

Η αναστάτωση των επιβατών ήταν δεδομένη. Πολλοί απ´ αυτούς σχολίαζαν ότι παραβιάζεται το θεμελιώδες άρθρο 14 του Συντάγματος, αλλά και ότι κανένα ιατρικό κέντρο στην Αγγλία δεν τους εξέδιδε ιατρικό πιστοποιητικό.

Νεότερες πληροφορίες αναφέρουν ότι ο Υπουργός Μεταφορών, Γιάννης Καρούσος, ανέφερε ο.τι θα επιτραπεί η αποβίβαση των επιβατών. Περισσότερα σε λίγο.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Πρόκληση πυρκαγιών: Πως να προστατεύσουμε τα δάση μας – Οι επιπτώσεις, οι δυσκολίες και ο σεβασμός που πρέπει να δείχνουμε

Σε διαθεσιμότητα ο Διευθυντής της Υπ.Μεταλλειών - Ζήτησε ανάκληση όλων των αδειών η Παναγιώτου

Οδηγός κίνδυνος: Γυναίκα οδηγούσε αντίθετα στον αυτοκινητόδρομο - Βρισκόταν υπό την επήρεια μέθης και ναρκωτικών

Συνέρχεται το Εθνικό συμβούλιο την Παρασκευή - Έπιασαν τόπο οι πιέσεις της αντιπολίτευσης

Πέντε νέες κάμερες θα τεθούν σε λειτουργία στη Λεμεσό - Πότε θα αρχίσουν να γράφουν



LIVE: Σε εξέλιξη η υποβολή υποψηφιοτήτων για  Δημάρχους, Αντιδημάρχους και Δημοτικούς Συμβούλους

LIVE: Σε εξέλιξη η υποβολή υποψηφιοτήτων για Δημάρχους, Αντιδημάρχους και Δημοτικούς Συμβούλους

Πραγματοποιείται σήμερα Πέμπτη 25 Απριλίου, η υποβολή υποψηφιοτήτων για τις εκλογές ανάδειξης Προέδρων Επαρχιακών Οργανισμών Αυτοδιοίκησης, Δημάρχων, Αντιδημάρχων, Δημοτικών Συμβούλων και Μελών Σχολικών Εφορειών. Το ThemaOnline σας μεταφέρει τη διαδικασία.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top