ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Άφωνοι θα μείνετε με τo προφίλ των τριών συλληφθέντων για τα 100 κιλά κοκαΐνης

Άφωνοι θα μείνετε με τo προφίλ των τριών συλληφθέντων για τα 100 κιλά κοκαΐνης

Ο ύποπτοι οδηγήθηκαν ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λεμεσού, το οποίο εξέδωσε εναντίον τους διάταγμα οκταήμερης κράτησης τους.

Άνεργος μηχανολόγος 32 ετών από τη Λάρνακα,  μόνιμος λοχίας της Εθνικής Φρουράς 34 ετών σε στρατόπεδο στην Αγλαντζιά επίσης από τη Λάρνακα και οικογενειάρχης επιχειρηματίας (διαχειριστής τουριστικών καταλυμάτων) στο Παραλίμνι 43 ετών και οι τρεις Ελληνοκύπριοι είναι οι συλληφθέντες για την μεγαλύτερη ποσότητα ναρκωτικών που εντοπίστηκε στην Κύπρο.

Οι τρεις δεν είχαν απασχολήσει πότε ξανά τις αστυνομικές αρχές. Με την νέα τους «ενασχόληση» θα έκαναν χρυσές δουλειές, αφού η αξία των 100 κιλών κοκαΐνης που εντοπίστηκαν ανέρχεται στα 35 εκατομμύρια ευρώ.

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν το πρωί ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λεμεσού, το οποίο εξέδωσε εναντίον τους διάταγμα οκταήμερης κράτησης τους.

Το κύκλωμα των εμπόρων του λευκού θανάτου είχε τεθεί υπό παρακολούθηση από την ΥΚΑΝ εδώ και εβδομάδες.

Στις 4 χθες το απόγευμα πάνοπλοι αστυνομικοί ανέκοψαν για έλεγχο δύο αυτοκίνητα στην περιοχή Μουτταγιάκας, στα οποία οδηγοί ήταν οι δύο πρώτοι συλληφθέντες (ο 32χρονος και ο 34χρονος). 

Στο πίσω μέρος του ενός αυτοκινήτου εντοπίστηκαν σε δύο ταξιδιωτικές βαλίτσες, 100 κιλά κοκαΐνης. Η μεγαλύτερη ποσότητα ναρκωτικών που εντοπίστηκε ποτέ στην Κύπρο. (βλέπε την πιο πάνω φωτογραφία)

Μερικές ώρες αργότερα και αφού προέκυψε μαρτυρία από τις αστυνομικές ανακρίσεις εναντίον και τρίτου προσώπου ηλικίας 43 ετών, μέλη της ΥΚΑΝ πέρασαν χειροπέδες και στον επιχειρηματία, ο οποίος εντοπίστηκε στη Λάρνακα.

Ο αρχηγός της αστυνομίας Ζαχαρίας Χρυσοστόμου σε δηλώσεις του χθες το απόγευμα ανέφερε πως πρόκειται για πάρα πολύ σημαντική υπόθεση, διότι τα 100 κιλά κοκαΐνης, τα οποία είναι και μεγάλης χρηματικής αξίας, θα διοχετεύονταν πιθανότατα στην κυπριακή αγορά. 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Μέχρι πότε θα μας «πνίγει» η σκόνη - Δείτε ζωντανά την εξέλιξη του καιρού

Χειροπέδες σε 31χρονο για έκρηξη σε υποστατικό στον Πρωταρά

Πασχαλινά αυγά από «χρυσάφι» - Γιατί ανεβαίνουν οι τιμές του κακάο; Οι λόγοι, το ποσοστό και η νόσος του μαύρου λοβού

Δρόμος Πάφου-Πόλης: Έμεινε στα χαρτιά η ολοκλήρωση της Α’ φάσης λόγω καθυστερήσεων - Εν αναμονή αποφάσεων

Εκλογές 2024: Τα μηνύματα του εκλογικού σώματος και η χαλαρή ψήφος



LIVE: Παγκόσμια ανησυχία - Ξεκίνησε η επίθεση του Ισραήλ στο Ιράν - Έκρηξη από πύραυλο κοντά σε μεγάλη αεροπορική βάση

LIVE: Παγκόσμια ανησυχία - Ξεκίνησε η επίθεση του Ισραήλ στο Ιράν - Έκρηξη από πύραυλο κοντά σε μεγάλη αεροπορική βάση

Ισραηλινός πύραυλος έπληξε το Ιράν, δήλωσαν δύο Αμερικανοί αξιωματούχοι στο CBS News. Τα ιρανικά κρατικά μέσα ενημέρωσης αναφέρουν ότι οι πτήσεις έχουν ανασταλεί πάνω από πολλές πόλεις, σύμφωνα με το Associated Press. Το ThemaOnline σας μεταφέρει τις εξελίξεις 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top