ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Υποδυόταν τον επιχειρηματία και ξεγελούσε κόσμο 43χρονος απο την Λάρνακα! Παρήγγειλε έπιπλα άλλα δεν τα πλήρωσε ποτέ

Υποδυόταν τον επιχειρηματία και ξεγελούσε κόσμο 43χρονος απο την Λάρνακα! Παρήγγειλε έπιπλα άλλα δεν τα πλήρωσε ποτέ

Άνδρας 43 χρόνων από τη Λάρνακα συνελήφθη χθες βράδυ από την Αστυνομία αναφορικά με υποθέσεις απόσπασης χρημάτων με ψευδείς παραστάσεις.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, υπεύθυνος καταστήματος πώλησης επίπλων και ειδών διακόσμησης που βρίσκεται στη Λεωφόρο Γρίβα Διγενή, κατήγγειλε χθες στο ΤΑΕ Λάρνακας, ότι στις 3 Μαρτίου 2015, ο 43χρονος επισκέφθηκε το μαγαζί και αφού παρουσιάστηκε ως επιχειρηματίας με οικονομική ευχέρεια, παρήγγειλε διάφορα έπιπλα και άλλα είδη διακόσμησης συνολικής αξίας 3,143.50 ευρώ.

Ο 43χρονος ανέφερε στον πωλητή ότι θα πλήρωνε το ποσό κατά την παράδοση των αντικειμένων, η οποία έγινε χθες. Ωστόσο, ο 43χρονος δεν πλήρωσε τα χρήματα που όφειλε για τα είδη που παρήγγειλε και παρέλαβε.

Επίσης, χθες γυναίκα από τη Λάρνακα κατήγγειλε στο ΤΑΕ Λάρνακας ότι ο 43χρονος την προσέγγισε και προσποιούμενος πως ήταν ιδιοκτήτης μεγάλης κατασκευαστικής εταιρείας, η οποία δραστηριοποιείται στο Ντουμπάι, της ζήτησε να του δώσει το χρηματικό ποσό των 5 χιλιάδων ευρώ το οποίο θα ελάμβανε για υποτιθέμενη ανέγερση κατοικίας για την κόρη της.

Ο 43χρονος μετέφερε μάλιστα τη γυναίκα σε συγκεκριμένη περιοχή κοντά στο Σκοπευτήριο Λάρνακας, λέγοντας της ότι εκεί θα έκτιζε το σπίτι συνολικής έκτασης 200 τετραγωνικών μέτρων και αξίας 160 χιλιάδων ευρώ. Ωστόσο, η γυναίκα δεν πείστηκε από τα λεγόμενα του 43χρονου και δεν του έδωσε τα χρήματα.

Η Αστυνομία εξέδωσε ένταλμα σύλληψης εναντίον του 43χρονου, ο οποίος συνελήφθη τελικά γύρω στις 9 χθες το βράδυ. Αναμένεται ότι ο άνδρας θα κατηγορηθεί γραπτώς και θα αφεθεί ελεύθερος.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Ανάλυση - Επίθεση Ισραήλ: Τι να περιμένουμε μετά το χτύπημα - Το Ιράν ενεργοποίησε συστήματα αεράμυνας

Ανάλυση - Επίθεση Ισραήλ: Τι να περιμένουμε μετά το χτύπημα - Το Ιράν ενεργοποίησε συστήματα αεράμυνας

Στη Μέση Ανατολή και στις σχέσεις Ισραήλ και Ιράν είναι στραμμένα τα βλέμματα της διεθνούς κοινότητας για ακόμη μία φορά μετά το χτύπημα στο έδαφος της Τεχεράνης που αποδίδεται στο Τελ Αβίβ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top