ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Αλλάζει τους ισχυρισμούς του για το πενταπλό ο Μαμαλικόπουλος – Στο σκοτάδι η έρευνα για το φονικό στην Αγία Νάπα

Αλλάζει τους ισχυρισμούς του για το πενταπλό ο Μαμαλικόπουλος – Στο σκοτάδι η έρευνα για το φονικό στην Αγία Νάπα

Σε συνέντευξη του στο Ελλαδικό «Βήμα», ο Δημήτρης Μαμαλικόπουλος, ο οποίος εξακολουθεί να ισχυρίζεται πως δεν είχε κανένα κίνητρο για τη δολοφονία του Κύπριου επιχειρηματία, Φάνου Καλοψιδιώτη, παίφτει σε αντιφάσεις, με βάση τα όσα είχε αναφέρει κατά τη διάρκεια τς δίκης για το πενταπλό φονικό στην Αγία Νάπα.

Συγκεκριμένα ο Μαμαλικόπουλος, ισχυρίζεται ότι είχε έρθει στην Αγία Νάπα για διακοπές, αφού τον τράβηξαν οι ωραίες γυναίκες και η διασκέδαση. Τα ταξιδιωτικά ναύλα για τις «διακοπές» του, τα είχε συγκεντρώσει, αναφέρει, εργαζόμενος στο κατάστημα ενός φίλου του που φτιάχνει γυψοσανίδες.

Εντούτοις, με βάση τα πρακτικά της δικογραφίας, ο Μαμαλικόπουλος, είχε καταθέσει τότε, ότι τα χρήματα τα κέρδισε από τυχερό παιχνίδι του ΟΠΑΠ. 

Μέσα από τα λεγόμενα το ο Μαμαλικόπουλος, αρνείται κάθε ανάμιξη στην υπόθεση του πενταπλού φονικού, ενώ διαφαίνεται η πρόθεση του για άσκηση έφεσης στην καταδικαστική απόφαση.

Πεποίθηση του συνήγορου υπεράσπισης του καταδικασθέντα, με βάση τα λεγόμενα του, είναι ότι «η κυπριακή Δικαιοσύνη θα αποφασίσει σε δεύτερο βαθμό μακριά από την πίεση της κοινής γνώμης και την παράλογη εμμονή των κυπριακών διωκτικών αρχών να συνδέουν τον Μαμαλικόπουλο με την εγχώρια τρομοκρατία».

Σκοταδισμός γύρω από τις έρευνες

Πριν από δύο περίπου μήνες, η Κυπριακή Δικαιοσύνη, αποφάσισε να ανοίξει και πάλι το φάκελο της υπόθεσης του πενταπλού φονικού στην Αγία Νάπα, η οποία είχε ως τελικό στόχο τον Καλοψιδιώτη, με βάση και τα στοιχεία που προέκυψαν από τη συνέντευξη που παραχώρησε στο ToThemaOnline.com, ο Τάσος Τσεχιλίδης.

Εντούτοις μέχρι στιγμής δεν υπήρξε καμία ενημέρωση, ως προς την πορεία των ερευνών, ενώ ο βασικός στόχος της επίθεσης ο οποίος δήλωσε πρόθυμος από την αρχή να συνεργαστεί με τις αρχές, προκειμένου να υποβοηθήσει το έργο τους, δεν έχει ακόμη κληθεί από την αστυνομία, ούτε έτυχε καμίας ενημέρωσης από την ημέρα που ανοίχθηκε εκ νέου ο φάκελος της υπόθεσης.

Περαιτέρω εκκρεμεί ακόμη το ερώτημα, τι απέγιναν τα στοιχεία που παραδόθηκαν σε αστυνομικό, ανάμεσα στα οποία περιλαμβάνεται μία κουκούλα και ένα πιστόλι που φαίνεται να χρησιμοποιήθηκε στην επίθεση.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Βία στην οικογένεια, σεξουαλική κακοποίηση ανηλίκων και υποθέσεις που συγκλονίζουν - «Τα παιδιά μας και τα μάτια μας»

Ξεπέρασε το επιτρεπτό όριο η σκόνη: Ο λόγος που «προτιμά» τη χώρα μας – «Αυξομειώσεις μέχρι τη Δευτέρα»

Πράξη ανθρωπιάς από Κύπριο: Νοικιάζει αφιλοκερδώς την οικία του σε μητέρα μονογονιό 5 ανήλικων παιδιών

Νέο θρίλερ με τον φαντάρο που βρέθηκε νεκρός στη Ρω το 2018 - «Τον δολοφόνησαν»

Νέο θρίλερ με τον φαντάρο που βρέθηκε νεκρός στη Ρω το 2018 - «Τον δολοφόνησαν»

Τατιάνα Μπλάτνικ: Οι σόλο εμφανίσεις που δεν υποψίασαν κανέναν για τον χωρισμό από τον Νικόλαο



Ο ΥΠΕΞ του Ιράν υποβαθμίζει το πλήγμα στην Ισφαχάν - Δεν το αποδίδει στο Ισραήλ

Ο ΥΠΕΞ του Ιράν υποβαθμίζει το πλήγμα στην Ισφαχάν - Δεν το αποδίδει στο Ισραήλ

Ο ιρανός υπουργός Εξωτερικών Χοσεΐν Αμίρ Αμπντολαχιάν υποβάθμισε το πλήγμα στην Ισφαχάν, παρομοιάζοντας τα μέσα που χρησιμοποιήθηκαν με «παιδικά παιχνίδια», ενώ δεν επέρριψε ευθύνη στο Ισραήλ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top