ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Τελικά ιδρύει πολιτική παράταξη ή θα είναι υποψήφια Πρόεδρος το 2018 η Ελένη Θεοχάρους;

Τελικά ιδρύει πολιτική παράταξη ή θα είναι υποψήφια Πρόεδρος το 2018 η Ελένη Θεοχάρους;

Οι τελευταίες δημόσιες τοποθετήσεις της Ευροβουλευτού του Δημοκρατικού Συναγερμού Ελένης Θεοχάρου, φαίνεται να μην αποκλείουν κανένα από τα δύο σενάρια ή καλύτερα να ενισχύονται ταυτόχρονα και τα δύο.

Η Ελένη Θεοχάρους, σύμφωνα με ρεπορτάζ γνωστού καναλιού αλλά και σε συνέντευξή της σε καθημερινή εφημερίδα, αφήνει ανοιχτό το ενδεχόμενο της διεκδίκησης της Προεδρίας το 2018. Έκανε λόγο για προσωπικές φιλοδοξίες αλλά χωρίς αυτές, σύμφωνα με την ίδια, να είναι εκείνες που την κινούν.     

Επιπλέον, σημείωσε, η ίδια πολιτεύεται σήμερα με μοναδική της έγνοια και ειλικρινή αγωνία, την σωτηρία του τόπου, καταλήγοντας έτσι και στον λόγο της ανάρτησης που είχε κάνει πριν μερικές μέρες, σε προσωπικό λογαριασμό που διατηρεί σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης. (Διαβάστε το ΕΔΩ)

Σε ερώτηση κλειδί, η οποία τέθηκε από δημοσιογράφο, προς την κ. Θεοχάρους σε σχέση με το αν θα είναι η επικεφαλής αυτού του Πολιτικού Ανατρεπτικού Κινήματος, η Ευρωβουλευτής απαντά καταφατικά λέγοντας «να θεωρήσετε ότι θα είμαι μπροστάρης και μαχητικός συντελεστής», ευχόμενη να υπάρξει μια πάνδημη ανταπόκριση. Συνεχίζοντας για να ολοκληρώσει την απάντησή της, σημειώνει πάντως ότι «Ηγέτης και επικεφαλής θα βρεθεί, δεν ανησυχώ»
  

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Μεγάλη η πυρκαγιά στην Πάφο, δυσκολεύουν την κατάσβεση οι ισχυροί άνεμοι - Δείτε βίντεο

Μεγάλη η πυρκαγιά στην Πάφο, δυσκολεύουν την κατάσβεση οι ισχυροί άνεμοι - Δείτε βίντεο

Φωτιά ξέσπασε γύρω στις 20.00 την Τετάρτη στην περιοχή του «Aphrodite Hills», παρά την Πέτρα του Ρωμιού.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top