ΑΝΑΤΗΕΜΑΤΙΣΜΟΙ

ΕΚΛΟΓΕΣ: Το σιχαμερό –κι όμως αληθινό- σενάριο

ΕΚΛΟΓΕΣ: Το σιχαμερό –κι όμως αληθινό- σενάριο

Ο κόσμος είναι επικίνδυνος, όχι εξαιτίας αυτών που κάνουν το κακό, αλλά εξαιτίας αυτών που τους κοιτάζουν χωρίς να κάνουν τίποτα. Άλμπερτ Άινσταϊν

ΕΚΛΟΓΕΣ / Θύμισες από Νίκο Ξυλούρη που έκανε πολλά.
Το παλικάρι που «έβαλε ο Θεός σημάδι» και πέθανε μόλις στα 44 του χρόνια.
«Γεννήθηκα στο βλέβαρο του κεραυνού, σβήνω κυλώντας στα νερά. /Ανέβηκα στην κορυφή της συννεφιάς σαλτάροντας με τις τριχιές του λιβανιού, πήρα το δρόμο της σποράς. / Κοιμήθηκα στο προσκεφάλι του σπαθιού, είχα τον ύπνο του λαγού./Αγνάντευα την πυρκαγιά της θεμωνιάς αμίλητος την ώρα της συγκομιδής, πήρα ταγάρι ζητιανιάς./ Αντάμωσα τον χάρο της ξερολιθιάς, το άλογο στ’αλώνι να ψυχομαχεί./ΓΕΝΝΗΘΗΚΑ Φιγούρα ανθρωπιάς, μεγαλοσύνης και ψυχής αληθινής, που πάλλεται Ανέπαφη!

Ο λαός ψήφισε! Περιμένουμε όλοι τις 4 του Φλεβάρη. Τι να περιμένουμε όμως μέχρι τότε. Στο ίδιο έργο θεατές; Να ζητούν ανταλλάγματα, υπουργεία και θώκους αυτοί που έμειναν έξω από το πάρτι; Σιχαμερό σενάριο και όμως αληθινό.

Να συγκεράζουν τα αντίθετα μόνον για την εξουσία.

Ένα σας λέω. Αυτόν που θα πει στους καιροσκόπους ένα βροντερό ΟΧΙ ( εγώ αυτός είμαι και έτσι θα πορευτώ), αυτόν θα ψηφίσω και αν πράξουν το ίδιο και οι 150, 000 που δεν ψηφίσαν αλλά και άλλοι που βαρέθηκαν το πάρε δώσε εις βάρος του λαού, τότε ίσως κάποια πράγματα να αλλάξουν.

Να μας διοικήσουν επιτέλους Άνθρωποι, με μεγαλοσύνη και ψυχή αληθινή που πάλλεται Ανέπαφη. Ξέρω ότι λίγοι ακούν, αλλά αυτοί οι ολίγοι ας είναι η μαγιά για να κλουθήσουν και οι πολλοί.

Ας μην πάθουμε αυτό που έγραψε η Λία Φραγκούλη: «Περιμένοντας το σωστό τρένο περάσαμε τη ζωή μας σε λάθος σταθμό…».

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Απόπειρα φόνου στη Λευκωσία: Διασωληνωμένος ο 34χρονος - Συνεχίζονται οι έρευνες για εντοπισμό των δραστών

Μονή Αββακούμ: Την Παρασκευή η διαδικασία αίτησης των μοναχών για ακύρωση δέσμευσης περιουσιακών στοιχείων

Υπουργείο Υγείας: Αυτές είναι οι συστάσεις προς το κοινό για προστασία από τη σκόνη

Αφορά χαμηλοσυνταξιούχους: Έρχεται αυξημένο το φετινό πασχαλινό επίδομα - Δείτε το ποσό

Στον αέρα η ανάπτυξη λιμανιού-μαρίνας Λάρνακας - «Το έργο θα γίνει» διαμηνύει ο Βαφεάδης



Υπ. Γεωργίας: «Από φωτοβολίδα προκλήθηκε η πυρκαγιά στη Λεμεσό» - Εξετάζεται να τεθεί σε διαθεσιμότητα ο Διευθυντής της Υπηρεσίας Μεταλλίων

Υπ. Γεωργίας: «Από φωτοβολίδα προκλήθηκε η πυρκαγιά στη Λεμεσό» - Εξετάζεται να τεθεί σε διαθεσιμότητα ο Διευθυντής της Υπηρεσίας Μεταλλίων

Διοικητική έρευνα και εξέταση δυνατότητας να τεθεί σε διαθεσιμότητα ο Διευθυντής της Υπηρεσίας Μεταλλείων και Λατομείων, ζήτησε η Υπουργός Γεωργίας, Μαρία Παναγιώτου, αποδίδοντας την φωτιά, που ξέσπασε το πρωί στο Κρατικό Δάσος Λεμεσού, σε φωτοβολίδα, κατά τη διαδικασία καταστροφής φωτοβολίδων και καπνογόνων. Κάλεσε όλους να είναι προσεκτικοί καθώς «διανύουμε ένα πάρα πολύ δύσκολο καλοκαίρι» και τα επιπρόσθετα πτητικά μέσα δεν αναμένονται πριν τον Ιούνιο.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top